Jul 21, 2012

CONTEST " Kasih Ibu Membawa ke Syurga, Kasih Ayah sepanjang Masa ! " by Qaleshya Umairah

Macam mana hari pertama puasa korang ? haha. rilek rilek jangan mengeluh. Tak lama dah nak berbuka :D
Hari ni orang nak join contest dari :

Qaleshya Umairah



images+(82).jpg (388×291)

Nak join klik banner comey lote kat atas ni ok ? 



Ni gambar kita yang tak seberapa. haha



Abah ni pemalu. susah nak amik gambar ngan dia, kena buat appointment. serious :D



Ni umi kita, time raya tahun lepas , beraya dekat putrajaya sebab abah tak sihat, tak dapat la nak beraya dekat kampung bersama lembu dan kambing yang ada..

Sekian untuk hari ni.




5 comments:

eimah siti said...

wahhh...manja nya ngan umi dia....hehe...http://eimah2328.blogspot.com

DEL said...

sweetnya parents dia... :D

Nurul Akmal said...

Manjanya dia ngan Umi dia.. :)

eyjalukman said...

alahai , comelnye dgn ummi :) ayah slalu gitu kn , bila amek gmbr tk pndg kamera. hehh

eyjalukman said...

alahai , comelnye dgn ummi :) ayah slalu gitu kn , bila amek gmbr tk pndg kamera. hehh

/> />