Mar 26, 2017

REVIEW CAROTOMAX - TIPS UNTUK KURANGKAN RABUN MATA

Hye Assalamualaikum !

Nisa dulu start power rabun dengan 50 je tau. Tapi disebabkan nisa memang seorang pemakai contact lens yang tegar sejak 9 tahun lepas, hasilnya power mata nisa sekarang dah cecah 375.

Salah 1 sebab power naik memang pasal contact lens. Lagi- lagi yang pakai lebih dari 8 jam ni ha. Lepastu buat macam tak bersalah. Kesian kat mata yang kerja keras setiap hari 

Lepas nisa ada kesedaran nak jaga mata ni (punya la lambat nak sedar), Nisa try makan Carotomax. Sebenarnya nisa makan Carotomax ni kan TAK berharap langsung rabun mata berkurang. Nisa cuma berharap POWER TAK NAIK lagi. Itu sahaja. Sebab senang Nisa nak beli contact lens. Takkan setiap kali nak beli nak check power mata ye dok? Mesin dia tu pun bukan accurate mana. Kena pegi check yang kat dalam bilik kecik dia tu baru dapat result accurate. Yang rabun je  akan faham apa itu bilik kecik. hihi

Berbalik kat power mata tadi, nisa memang langsung tak harapkan power turun whatsoever. Sebab nisa sendiri tahu apa yang nisa makan setiap hari tak ada sangat pun makan carrot / sayur yang baik untuk mata.

Nak jadi ceritanya, Nisa TERbeli Carotomax, supplement untuk mata. Dah lama  sebenarny simpan buat pekasam. Sampai 1 hari tu, Nisa rasa perlukan supplement sebab kulit agak dry, terus Nisa makan je Carotomax ni. Dia actually sumber Vitamin A which is bagus jugak untuk kulit. Serioulsy ni je sebab yang Nisa rasa nak makan memula.

Ni la rupa si kecik molek Carotomax

Kurang dari sebulan Nisa makan Carotomax ni, tetiba 1 malam ni Nisa rasa semacam!

Sejujurnya Nisa memang perlukan spek bila nak mengaji. Kalau tak pakai spek, nisa memang akan angkat quran betul-betul dekat dengan muka

Tapi semalam mashaAllah macam tak percaya nisa boleh nampak terang je setiap ayat tanpa perlu dekatkan quran dengan muka. Rasa magic sangat! Terus lari focus kejap dari nak mengaji sebab excited. HAHA




Bukan nampak terang 1 dunia terus. Cuma Nisa boleh feel yang power mata dah turun !

Dapat mengaji tanpa spek pun dah rasa bersyukur sangat. 1 nikmat baru yang Allah bagi.
Ni yang nak rajin-rajin makan Carotomax ni. Mana tahu lepasni tak payah pakai spek dah. Aminn ! Aminn !

Ni hasil Nisa dapat makan Carotomax less than a month. Tak habis sebotol pun lagi tauu. InshaAllah akan konsisten sebab tetiba ada kesedaran nak jaga mata selain sibuk nak jaga penampilan dan kulit gebu gebas.


Nisa selitkan sikit testimoni customer lain








Ada yang nak ikhtiar kurangkan rabun mata dengan Carotomax ? Boleh whatsapp Nisa untuk pertanyaan lanjut atau boleh beli online terus kat SINI

Ikhlas dari hati saya,

Nisa Fuzi
0136448528



No comments:

/> />