Dec 30, 2010

flashback

las entry sebelum bubye kl, hello arau :)
tetibe rase nak cakap pasal zaman dulu2, yla da nak masuk tahun baru kan. cite ni stat zaman form1. mase skola rendah tak pndai gune camere2 g. da masuk skola menengah da up sikit laa. ade jugak la kenangan zaman selekeh sekolah dulu. malas tulis banyak, gamba je ok.



ni mase form 1, usha yg paling kanan..! hahaha. siyes selekeh :P


form 2 :) usha paling kiri..! gemok..? tudung labuh lagi mase ni. hehe.


classmate form 2, tah macam mane tang ni boleh sesat masuk class budak genius pandai2, memang tenggelam duk dengan dorang.


form 3, jamuan akhir tahun. pizza :)


credit to: nazatul filzah.


form 3. masa ni las week skolah sebelum start PMR. yang lagi seronok masa ni majlis restu ilmu, cikgu cakap2 kat depan, ktorg boleh posing2 kat blakang. sape kisah. haha. murid derhake ni. aish.

oh, mereka sahabat sejati saya sampai skang. :)




berbaju kuning. & anti-kuning..!



form 4, kawad kaki. pas kawad sume muke bercahaye berseri2 bersinar2.
first n last time masuk kawad. hehe.

roomate .? eh roomate ke. dormmate.? ahh. budak bilik la.

mase jadi junior dulu2. yg gemok tu la die.




muke terpakse blaja. :P
zaman sekolah yg sentiase selekeh.


pengganas skolah. die kawan saye. tp tengok nametag die. hehe. name saye ye. :)

form 5. :)

tamat cerita zaman sekolah. skang merempit merempat di arau. ye. lagi sekali arau. haha. tak tau nape bile sebut perkataan ni mesti excited owh.



sekarang bersama mereka :)








Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend. :)

4 comments:

atikazis =) said...

rindu :(

gadis chomot, said...

eeyy, ade gmbr owg. ngee. syg nisa ! muaahh ! :)

_nisa_ said...

hehe. excted en ja..!

gadis chomot, said...

excited lahh. Yakinlah Aku Menjemputmu. :)

/> />