Jul 25, 2010

weekend muncul lagi

wah..minggu yang sgt busy..
mcm2 aktvti ade..
hari jumaat as usual kne g koko..
sabtu pagi senam robik kat kompleks sukan..
pastu de clas mandarin smpai pkul 1..
malam tu pulak ade ceramah kat dewan besa ngan ustzh bahiyah..err cane tah eje name die..haha.
pagi ahad ada induksi fakulti perakaunan part 1 dgan part 6..
hari isn ade quiz mat..
adoi..xtau bila nak study..busy mlmpau owh..

plan nak balik KL minggu ni pun x jd..!!
xpe2..byak mase g..
x lame lg nak pose dah..
cam x caye..
rase2 cam baru je clebrate new year..
masa blari dengan pantasnya..

berbalik kat kolej..
slame sebulan duk kat arau ni..
akhirnya org kua jgk dari u ni..
ktorang 4 org g c-mart je..haha..
dkat pekan la kirenya..
tu pn 5 mnt je dari u ni..
bli2 stok makanan utk sbulan..
mase tu ade PC fair..bukan la besar2an mcm kat KLCC tu..
tapi ok la jgk..
ktorg jalan2 usha2..hp..usha2 jantan.haha..
pastu balik trus sbb da nak mgrib masa tu..
50 jgk la abis masa tu..stok makanan da 40..hehe..
byar tmbang 3hengget..bajet x lari la kirenye.. :D

ha lagi 1..stacy datang wat show kat c mart tu..
tapi masa ktorg dtg..dia da bla laa.
ktorg pun x batak(jakun) sgt..
xde la frust menonggeng sgt bila x dpat tengok die..

tp...
tibe2..ktorg terpikir...stacy wat show kat c-mart je..?
teeet.no komen..haha..

jam pun dah menunjukkan pukul 2 suku pagi..
katil n bantal dah mnyeru2 tu..haha..
nanti smbung mrepek g..! :P

3 comments:

Lia Omey said...

Mcm pandang rendah dkt c-mart jek . HAHA . okey la Stacy wat show kt situ , lepas ni mana la tau dato Siti plak ke =p just wait and see ^^

_nisa_ said...

haha..x abis2 ng ct n datuk die..wekk..
udah2 la tu gosp lia oi.

daniel said...

wah2...jum kua sme

/> />