Jan 23, 2011

penghargaan kepade saya :)

selamat bertemu kembali blog yg dah berhabuk, bersemut, berkulat. :P
dah lame tak update blog nih. broadband xde, wifi xde. macam duduk dekat kawasan hutan simpan. takde line. haha.

perenggan pertame, memuji diri sendiri : tahniah kpde cik nurkhairunnisabintimohamadfuzi kerane anda berjaya mematuhi azam baru dengan berjaya dan bijaksana. hehehe.

siyes, sekali seumo hidup sepanjang duk kat perlis ni, berjaya mengangkat kaki dan punggung study kat library masa weekend. cubaan pertame, boleh tahan 2 jam je duk dalam library. bukan sebab malas ok. sbb aircond kat sini sumpah sejuk tahap gaban. memang comfirm tido lene tak bangun2 kalau bawak bantal+ comferter kat library ni.

credit to: cik aida buntut semut & cik asma' si comot :))

2 comments:

gadis chomot, said...

woww! goodjob nisa, sem ni owg belum menjejakkan kaki lagi ke library. lalu je. hehe,

rose PUTIH said...

org daa bace!pat follow org!heee~

/> />