Apr 19, 2011

cobaan

dugaan !! memang mencabar mental n fizikal betul subjek sem ni.

makin dekat nak exam, makin KEMALASAN menjadi-jadi.

menambah kan kemalasan ni lagi, sebab banyak beno subjek membaca. membaca & membaca.

ECO, MGT, CTU.

memang buleh wat eden giloo ni..

tambah lagi, dengan cuaca panas ya ampun. kat sini, sejuk melampau, panas lagi melampau. -takpaham-
bangun tidur, tak basah baju, tak berpeluh dahi, tak sah.

faktor lain lagi, perut pun asyik mintak di isi je. baru pas makan , dah sendawa pun, 5 minit pastu, 'saya lapar balik, tolong recharge saya dengan makanan supaya tak menganggu perjalanan hidup anda' !! errkk APAKAH ??

pesanan untuk diri sendiri : kene pakse jugak segala anggota badan yang berat tu bergerak n study !!

2 comments:

misz sheyla said...

pakse seme bergerak... :) study2

missdora said...

all the best adik..

/> />