May 4, 2011

bebudak ribena yang sayang saya ! :)


jadual cakar ayam sem depan ! siyes jadual best. tak banyak class pagi oh. boleh ZzZzZz puas-puas.


bubye jadual final exam part 2.

melangkah tinggal je bilik..........
balik umah naik KTM, dengan beg cam ni...


gedabak alam. sampai c asma yang agak tinggi sederhana tu pun kaki tak jejak lantai. !



sampai je umah, tak reti duk umah, nak berjalan jumpa bebudak ribena nih !! trus siap seselekeh yang boleh !!

makcik.


sume dengar naz cerita.. zZzZzZ


sampai juling mata denga. heee



teyha je yang senyum sweet ! :P



duk melepak-lepak, tetibe pulak si naz ni gatai nak try drive. ujian komputer pun tak lepas lagi ! hehe.
takpela. bagi la can die bawak. 
mula-mula tu cam nak puji jugak la, sebab kereta tu bergerak. enjin tak mati.
baru nak bukak mulut, nak puji.
tetibe die kate..
'mu.. orang tak tau la. nape org tak tekan minyak pun kereta ni jalan ?? '

trus rase nak gelak guling-guling, sebab jalan tu berbukit sikit. patut laaaaa.....

2 comments:

cik peLangi said...

mu !!! pic owg burok !! eee..

mu ni, nyesal owg ckp..bru nk dga mu puji2 owg..haha..sok la mu aja owg tw..hehe.. ;p

_NisaFuzi_ said...

lawa la mu ! hehe. ok2..

/> />