May 14, 2011

Amy Search azan kat tb !

fuhfuh, nyah semua habuk debu debu cinta semua. memang menyimpan sesawang & 'spider' betol blog ni..  masa maghrib tadi TERbukak la channel 106. 0ASIS. HAHA. tetibe macam, eh tu bukan amy search ke yang tengah azan maghrib kat tb ??

gambar hiasan


tetibe macam terpikir, tah tah dah lame dia duk azan kat tb, tapi al maklum tak penah terbelek channel tu, mana nak nampak ye dok.
tapi memang tabik spring, penyanyi rock cam tu, boleh azan, kat tb lagi !

3 comments:

Khairil said...

suka dgn rockers yg mcm ni...best!!

_NisaFuzi_ said...

@Khairil

yeah rock.haha

Anonymous said...

mmg bagus rocker cmni tp alunannya yg x bagus. klu nyanyi blh lak key tggi tp mase azan cm ade yg kurang. bdk2 yg msk prtndingn azan pn bgus lg

/> />