May 5, 2011

saya buat seorang lagi tersenyum dan melompat hari ni !

semalam beliau meseg nangis-nangis cakap
'NISA CUBE TENGOK BLOG ORANG ROSAK ! '
orang senyum jela sebab tau dah makcik ni memang bute sikit pasal menatang nih.
:))

bila tengok, dia punya backgroung tu je yang tak sekata. atas ada, bawah kosong je. ok fine.
orang pun tekan 1 2 button je, tuka template, tuka background, trus jadi camni !
terus beliau call
NISA-NISA ! ORANG DAH TENGOK ! MEKASIH TAU !
haahahaha. siyes klaka la adda ni !!


tapi kan adda, boleh tak kalau orang cakap, orang JELEZZ ngan background tu ! 
tapi takpela, orang ikhlas dalam duka. haha :P

6 comments:

si peMALAS said...

HAHA. thanks Nisaa!

Terpaksa mengaku bahawa 'Saya sayang NisaFuzi'

_NisaFuzi_ said...

haha !! songeng !!!

si peMALAS said...

double songeng! ;)))

_NisaFuzi_ said...

triple maple songeng !
sayang azmi ! hahahaha

adda said...

Ehem-ehem..Lebih nampak~
sayang asma.. HAHA..

_NisaFuzi_ said...

haha. songeng. siyes org pli !

/> />