Feb 13, 2013

I-CITY, SHAH ALAM


Bersambung kisah trip ke KL tu, sampai je kolej, mengemas bilik yang menyeramkan tu, malam tu terus bergerak ke I-City. Ni kali ke-2 Nisa sampai I-City ni, tapi kali ni lagi awesome sebab bergerak dengan rombongan 3 bas !


WARNING: ENTRY PENUH GAMBAR

Turun bas terus berlari kat gajah ni. HAHA






Semua admire gajah ni. 



Sampai je sini semua pakat berdating dengan boyfriend boyfriend yang setia menanti. Tinggal lah yang tak berteman ni meroyan bergambar sensorang. 

















Orang asal Kl semua datang pakai t-shirt je, dah muak datang I-City. 




Kita diapit oleh kembar ! Serious sampai sekarang tak tahu mana Ima mana Ila . Muka dah boleh cam la sikit-sikit. Kalau nak panggil je diorang ni, mesti amik masa yang lama, lama sebab tumggu diorang pandang, pastu baru bukak mulut. HAHA.



Ni musim sebelum CNY









Oh hey, baru sampai tempat berlampu. HAHA


Perut sama besar dengan snowman


HEHE. Comel je Ila (ke Ima?) pakai merah dah nak serupa dengan si gendut 2 ekor tu


Nak datang sini, datang la on weekdays. Macam ni la suasananya. Orang tak ramai. Nak berjalan pun tak selisih bahu ngan orang lain. Nak bergambar pun tak segan.

















Muka mintak penampar. 

















Serius panas kat sini, paas dari lampu tusemua. Jurugambar tak rasmi kita pun dah letih. 











Nak sama kan muka kita dengan kuda laut di darat ni !


Bajet bajet winter sonata



Dah berpeluh badan, terus bergerak ke bas. 

Last shoot

Bubye I-City !



1 comment:

✿A I N A A✿ said...

cantiknyaaa nisaa kat sana.. ena tak pernah pergi lagi, cadangnya nak pergi mlm jumaat nanti.. tak sabar nak snap gambar2 macam ni.. >.< suka tengok warna warni kt sana

/> />