Jun 18, 2011

aktiviti best dalam class !

aktiviti masa bosan dalam class bila lecturer tak benti benti bagi ILMU kat depan, mula la cari kerje lain selain dari tadah telinge sampai bernanah nanah, sampai otak full load, sampai tangan dah parkinson asyik menulis, sampai rasa kaki nak naik atas sebab lama sangat duduk.

aktiviti paling digemari & disukai ramai:

1. makan macam buat jamuan masa lecture


mengunyah sampai mulut comot pun tak kisah


makan sampai jilat jari pun boleh


 makan sampai bunyi kruk-krak pun lagi boooleeehh


2. menconteng !



siyes suka gila ! credit to siti asma'

comel macam saya :)

suka gila katoon ni, sampai suruh die lukis banyak banyak kali. hehe

sory la mu, orang takde bakat nak melukis, mahupun mewarna . :P

awak cumeell oh !



3. main roda impian

cepat selesaikan ! sape dapat memang terer. haha 



1 comment:

cik peLangi said...

comel giless katun2 tu !
kopok ikan 2 fav owg sgt2 !

pelangi aty ku - ayt owg , pe lg byr la komisyen-.-"

/> />