Jun 16, 2011

impian jadi kenyataan

impian besar ! bak kata lagu MAU YANG BESAR ! takde la besar sangat kan.. cuma mengidam sangatsangat yang terlampau nak makan pizza. disebabkan terlalu dan teringin, kami pun bergerak jugak la pegi bukak puasa makan pizza.. 
ala-ala western gitu bukak puasa makan pizza. hahaha

muka makcik excited 

gambar hiasan semata-mata ! kitorang tak order yang ni pun. haha




disebabkan kami sampai awal kat pizza tu, al maklum excited kan. sejam jugak kitorang tunggu azan maghrib tu. memang berjanggut habis. 

dari senyum camni......

terus jadi masam macam ni . =_=

sampai tepuk dahi, kebosanan melampau.

sampai terbaring-baring, air tu mampu tengok & kacau jela.

sampai gigit jari, tengok orang lain tengah makan dengan gelojoh..

sampai dahi berkerut tahan lapar. haha

yang ni dah tahap kritikal sangatsangat. memang tak boleh blah dah ngan air, roti sup depan mate..

hasil dari kebingungan tadi, kitorang pun decorate roti ni jadi muke zombie.
pasni boleh suggest kan kat pizza, hantar roti ni dalam bentuk macam ni . 

aktiviti paranormal.

ramai cakap kitorang kembar ! sama tang mane tah.


akhirnyaaa..dah masuk waktu...
 lasagnaa pun sampai..
sampai je benda alah ni, memang trus kitorang bedal tak pandang kiri kanan dah..


sampai makanan utama ni pun, ktorang tak pandang dah !
mampu makan sorang 1 slice je, kenyang al buncit al amat.


TOBASCO sos ! sebab TOBASCO ni lah , orang ketagih gila nak makan pizza ! * tulis sambil meleleh


muke cover perooot. 


lepas makan pizza, nafsu tak abis lagi, mintak benda lain pulak ! 

pesanan penaja:
memang abah hantar ekau gi perlis suruh makan je!!


4 comments:

LiNaZ said...

bgus gile pesanan . haha . kelakar .
makan byk pon xpe . yang penting hepi
;)

_NisaFuzi_ said...

@LiNaZ

haha. tq !

Azhafizah[フィザ] said...

so nyummylicious la that Pizza..i want i want!

_NisaFuzi_ said...

@Azhafizah[フィザ]

hehe. i want it more !

/> />