Sep 28, 2011

saja nak mengada. :P

selamat pagi semua !

excited hari ni bangun pagi. tak tidur balik pas subuh. duduk MENELAAH kejap.
kejap sangat :P
dengan cuaca yang sangat sejuk kat arau  ni.
hujan benti. hujan benti.
depan rumah asyik naik air.
sliper semua hanyut sampai ke rumah selang 3.


arau ni memang sangat iklas oh !
kalau dia bagi hujan sekali  terus banjir !
kalau bagi panas, perghhh tak payah cerita panas die macam mane.
kalah kawasan membangun macam kat KL tu haaa.




semalam tidur pun tak berapa nak lena. risau tak study lagi.
tapi berlagak macam minggu pertama masuk U.
boleh duduk tengok movie, cerita spy kids.
hebat tak hebat.


exam pulak tinggal lagi 2 subjek.

LAW & MAF

LAW..?
siyes tak tau belajar LAW pasal ape 1 sem ni. macam tak tau pape   +______+

MAF lagi laaa. cikgu ajar laju giloo.

mata dah ngantuk. perot berkeroncong.
time to sleep

1 comment:

Azhafizah[フィザ] said...

gudluck untuk final..banyak gap ek..sempat tgk muvee..hehe

/> />