Nov 17, 2011

Fries free dari McD !

hari ni pagi-pagi dah terkena kejutan budaya. tak tau angin apa umi hari ni bagi duit suruh beli makanan kat luar. siap cakap.


'kak nanti beli la ape2 acik nak makan. KFC, McD ke. '


mata mengantuk pun terus segar.


time lunch je terus ajak acik gi McD. siyes ramai gilee orang !
yang Drive-Thru jangan cite la panjang mana.
semua pemalas nak turun. ape salahnye pegi kat kaunter ? kaunter kat dalam tu kosong tau dok ? cashier siap main batu seremban sebab lengang sangat !

*kutok diri sendiri*


dah orang ramai yang amat.  nak menunggu pun lama yang amat.
20 minit ! sampai 6 7 kali gilir-gilir bukak ekon dengan kipas. eh tingkap.


 balik-balik rumah je, bukak paper bag nak keluarkan makanan terkejut tengok ade extra 1 fries !

 pura-pura tanya acik


eh, fries ni ada 4 ke ?? lebih 1 la ! untunglah kan kan !

bila tengok resit...









memang dia bagi extra 1. mungkin sebab tunggu lama sangat sampai berjanggut. 


berbaloi la jugak tunggu lelame. 

nak dapat fries free, datang McD time super busy !

2 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

hahaha..bagus jugak ye..good idea..tapi tak mungkinlah dapat selalu..in certain time je tu..rezeki nisa dan adik2 tu..

_NisaFuzi_ said...

@Azhafizah[フィザ]

hehe . rezeki upsr

/> />