Nov 18, 2011

Untuk Tatapan.

awak , orang nak balik perlis dah malam ni. bas pukul 10:15pm   18/11/2011.
orang kena belajar betul-betul dah pasni. dari dulu asyik main-main. makin lame makin banyak main.
orang tak nak tengok dah muka sedih abah orang. sama macam time orang bagi tau result hari tu.


serius terus berubah air muka dia. sape suruh tanye. kalau elok tak payah tanya akak dah bagi tau dah bah !
akak tak bagi tau tu terok la. eeee. tu pun tak paham.


tak sampai hati dah nak tengok muka abah macam tu...


abah pun tak banyak cakap dah pas hari tu.. kadang-kadang saje cari topik nak sembang. pastu kena marah balik. haha




orang  :abah, kawan orang ramai gi fast track ! *dengan muka bersungguh


abah   :biar la dia.


umi     : nape akak tak nak buat fast track ?


orang  :tuuu abah tak kasi. *dengan bangge jugak . err


abah   : nak pergi fast track buat ape, result pun terok. makin lame makin jatuh !! buat diploma tu dulu ! tak payah nak kejar-kejar !










abah ni.. orang bukan nak sangat pun buat fast track. kalau buat fast track ade jugak peluang nak tukar kampus . boleh dekat dengan rumah. senang nak balik tiap minggu. senang nak suruh umi masak. senang nak mintak duit kat abah. nampak tak kebaikan dia ???











anak kesayangan abah. ehem.



satu-satu gmbar yang abah betul-betul senyum yang ikhlas





till then, selamat menjamu selera !

1 comment:

Azhafizah[フィザ] said...

abeskan dip dulu ye nisa..fast track tu takut tak terkejar pulak..btw,gudluck untuk sem baru..take care ok

/> />