Sep 15, 2012

Transformasi Nisa Fuzi.

Bila tengok album lama masa kecik-kecik mesti nak tergelak. Mesti tanya kat umi macam-macam. Mana baju lama ni, mana bantal busuk dalam gambar ni, mana doraemon kepala senget ni semua ?

Meriah je tengok pakaian dulu-dulu. Masa kecik jela nak bergaya sakan pun. Pakai mini skirt. Naik basikal roda tiga dengan topi cowboy. Sekolah rendah mana pakai baju kurung, pakai pinafore. 



1995. 3 tahun. Baju kurung polka dot. Dah besar muncul balik baju polka dot ni..
Rambut tu yang tak tahan. Masa kecik memang tak penah rambut pendek. Pastu kerinting-kerinting, bila lari menggerbang sana sini.


Ingat sexy la pandang macam tu. Umi cakap kita ni kuat menangis. Habis orang dukung menangis tak berhenti. Tapi yang kuat menangis ni jugak la orang duk geram. haha



Selepas 17 tahun...


Yes I know, muka tak berubah langsung. Tapi sekarang pun kuat nangis lagi. Haha.




Special offer untuk student macam kita ! HERE

3 comments:

CikZaitul said...

aloooololo..kuat nages ek..takpe akk cari kilang tisu ek... ekekekkekeke

Puteri Iqa Izyan said...

kalau still ade brg2 time kite kecik mesti best kan? boleh bg future anak2 gune. heee :P

dari kecik sampai besar comel je even kuat nanges. hehe

Ali Jasni said...

gojes 2 skang.hak3

/> />