Dec 16, 2012

Shocking Pink di Arau.


Hye ! HAHAHAHA. First and foremost Nisa tak tahu nak letak tahuk apa untuk entry ni.

Maaf tinggalkan blog ni terlalu lama. Nisa dah kembali ke Arau! Pelajar semester akhir Diploma in Accountancy. Perasaan sem akhir ni lain macam sikit. Bila rasa malas tu datang cakap dengan diri sendiri, 'sabar, nak grad dah, nak grad dah' 
InsyaAllah bulan 4/2013 ni Nisa habis Diploma. Harap semua berjalan lancar tanpa sangkut mana-mana paper. 

Semester break sebulan sebelum ni pun Nisa tak update blog sebab Nisa kerja part-time dekat McD Alamanda. Event Nuffnang pun Nisa sempat join sekali je masa Tribal Halloween kat Genting tu. Bila event takde, blog pun diabaikan. 

So, Class dah start 2 minggu, minggu depan dah cuti mid sem break ! Sekali dengan Chritmas. Yang pasti sama macam tahun sebelum-sebelum ni  New Year haruslah di Arau ! YAYYYYYY. Seronoknyaaaa !  




Thursday's outfit. Meriah sangat dengan tudung sarat manik. 

Classmate semua duk tegur,
Nisa macam nak bertunang hari ni !
Nisa macam nak gi kenduri la !



Kita tak suka warna pink sangat sebenarnya. Err tapi kita perempuan tulen.






Classmate kecik molek. 




Versi  Nisa Fuzi badan tak naik dengan muka mengembang. 



I hope everything will be fine untuk hadap subject membunuh. 5 killer subjects ! 

Sekian entry pendek untuk bulan ni. 




I study myself more than any other subject. That is my metaphysics, that is my physics

-Michel de Montaigne




3 comments:

De' Wanie said...

Gud luck 4 ur final sem dear...caiyok2... =)

✿A I N A A✿ said...

All the best nisa.. mesti la ena kenal lg!!!! awww.. rindu sgt2 tau kt nisa... hehehe

Shazwan Azizan - wanblur said...

singgah dini... huhu// good luck exam yer

/> />