Nov 9, 2012

Tribal Halloween Costume


Hye ! Al-kisah Tribal Halloween dengan Nuffnangers sekalian, bertemakan Tribal Halloween semua muncul dengan costume Halloween masing-masing. Dengan adanya jurumekap yang sedia menacap menjadikan lebih scary, costume yang glamour ditambah dengan seri  mekap yang wowwww.

Tapi sayangnya tak amik gambar banyak, yang kat bawah ni pun banyak dari blog http://khaiartzfar.blogspot.com/


Chucky bertopeng



Lepas semua pakai costume & mekap, terus macam dah tak kenal. Tanya dalam hati, eh dia ni ada ke pagi tadi ? HAHAHA. 



Yang belah kiri tu, salah seorang pemenang costume terbaik





 Me with Afifah






Nampak real kan ??




Ini Aina, nampak tak ada jahitan dekat coat tu. Tu semua Aina jahit sendiri. coat tu pulak lab coat. Kreatif gila kan dia. Yang paling penting, Aina dah bertunang. !

Sampai sini je dulu, terima kasih sudi membaca :D


1 comment:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

kenapa awak tak pakai kostum jugak?

/> />