Nov 6, 2012

Tribal Halloween - The Scary Long House

Wohoooo, I had great weekend with Nuffnangers last time ! It's called Tribal Halloween. The-Very-First-Halloween Event that I ever joint ! Event anjuran Nuffnang dan Genting ni semestinya bertempat di Genting. Seramai 30 orang bloggers turut hadir memeriahkan event ni.

Sampai je Awana Genting agak awal sebelum masuk lunch time. Perut dah meracau tak tentu hala siap berangan nak makan apa.



Lin orang kuat Genting, Hanis Nasuha muka wajib datang event, and me macam dah takde tudung lain nak pakai,  Aina I just met her, Darren kawaii Nuffies.



After lunch terus bergerak ke Long house. and suprising me, the Long house totally change from the ordinary Long House to the Hospital Halloween !


The Entrance to the Scary Long House


Jom masuk tengok apa yang ada kat dalam !








The scariest hanging ghost


Spider Web and skeleton









Ini manusia betul. and Yes still alive.
Tetiba muncul dan memeranjatkan. Walaupun tahu tu manusia, tapi still takut nak duduk dekat. 
Sebenarnya takut muncul dalam mimpi !


To be continue. stay tuned !


1 comment:

Mira Cikcit said...

muka aku je tak ada.. haha

/> />