Nov 6, 2012

Tribal Halloween - Treasure Hunt and Tele Match


Hye ! Masih di Tribal Halloween, selain daripada hantu yang menakutkan tu, Genting mengadakan Treasure Hunt dan Tele Match untuk kami. Sama macam event sebelum ni, remember the treasure hunt, kali ni masih aktiviti yang sama cuma tak berapa mencabar macam sebelum ni. Yang penting TIADA PACAT !


Sebelum aktiviti bermula, 5 orang kat tengah yang diasingkan sebab dah pernah join. haha. sedihhh.
Lepastu kene marah dengan Darren sebab pi mengaku dah  pernah join. Masalahnya Zul tu dah cam kitorang la Darren !

 Picture credit : Budak Pacak


Source: Submerryn.com


One of the task. take group pictures. Ni hasilnya. 

In front of the Awana's entrance

My group members :
Syafiq, Syuhadah, Kian Fai Yann Another Syafiq, Haziq, Chai


With the buggy


The big golf


HAHAHAHA. 




Aktiviti kedua, Tele Match, sort of sukaneka. Ni aktiviti paling klaka. Dah lama tak bersukaneka dan menjerit-jerit. 

One of the task, be a mummy !

The Angry Bird's Zombie !


Rawrrrrrrr




Big thanks to Genting for such a happening activities !


2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

Miss u already nisa!! rupa2nya, ena dah lama follow blog nisa.. wahhh!!!

A Girl Like You said...

I love this post! Sebab i love this kind of camp too! Selalu pergi dulu2!

/> />