Aug 19, 2011

TOLONG AWEK AKU PONTIANAK sangat best dan klaka

aktiviti malam-malam macam dah jadi kewajipan

nak tengok movie ape hari ni ??

movie bertuah yang terpilih :
tolong awek aku pontianak !!

sangat best, romantik dan klaka ye.



sumpah lawa ciptaan allah ni.


tapi bila jadi pontianak, lagi lawaaaaa..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hye, awak ni sweet la :)








weyyy sweet kot.





tiru macam saya !

awak tiru saya lagi !!

babak ni sumpah lawak... punya la dorang duk smackdown hero, muncul si pontianak, sume pakat lari terus naik lori..


samapai suruh polis-polis ni bawak dorang gi balai..


pasni boleh la, suruh pontianak kejar mat rempit. kot insaf kejap.




cinta sejati yang neutralkan sumpahan pontianak tu..



memang la tak gempak mana. tapi part klaka memang klaka abis, siap guling-guling sampai masuk bawah katil ..

1 comment:

keyra nisrin. said...

Nisaaaa orang nak movie niiii ! Nanti bagi ehh ?

/> />