Mar 18, 2011

seronok ponteng class !

selamat ari jumaat ! :)
dah lama kot tak update blog ni. maafmaaf kegilaan broadband la ni ! aish. pasal broadband tu sengal sangat, orang g la call operator maxis tu. pastu yang tak leh bla. sementara nak tunggu talian sambung kat operator, kan biase ade muzik2 kan ? tapi yang ni lagu 1 malaysia ! haha. siap nyanyi2 lagi, bukan setakat muzik.!

Satu Malaysia jadi pegangan
Rukun negara teras panduan
Satu Malaysia benteng negara
Rakyat Malaysia taat setia

bagus oh maxis, semangat 1 malaysia ! orang pun, nyanyi2 la jugak. haha. wekk :P

ok2 balik pada tajuk:
hari ni jumaat. orang dah ade kat umah ! hahaha. seronok gile ponteng clas FAR, ponteng class MGT, ponteng koko. memang terbaik la ! first time kot, macam nekad gile nak balik sampai ponteng class. hee. sory abah. sory umi. nanti akak blajar rajin2. :P

sampai je umah, dah kul 11 malam. sume orang pun masing2 dah menuju ke katil. tapi yang paling best, bukak je pintu rumah macam terbau mihun sup ! wah. peberet ! sebelum balik, saje je mesej umi, cakap sruh buat mihun sup, tengok2 memang btol die wat. siyes terharu. hehe :P

janji nati blaja rajin2 :)


2 comments:

Lia Omey said...

HAHA ! terbaekk~ bagus betul ur mom ^_^ sporting!

_nisa_ said...

hehe. psal mknan je kot lia.

/> />