May 22, 2012

Conversation dengan SimSimi yang sengal !


Bosan teramat hari ni dah tak tahu nak buat apa, gatai tangan gi jenguk si SimSimi ni. Selalu duk tengok kak cik yang rajin layan kerenah budak ni. 

SimSimi yang warna kuning.


























hahaha merepek betul la si Simsimi ni.. Kalau depan mata nak je tenyeh.

Act kita tak penak cakap kau aku ngan sapa-sapa. ngan SimSimi sengal ni je. Tak kan nak berawak saya pulak kan. Serious menambahkan tensyen cakap ngan dia.

Digalakkan bersembang dengan manusia yang normal untuk mengelakkan ketidakwarasan macam SimSimi

Klik sini kalau korang nak try bersembang dengan SimSimi

13 comments:

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

ahahahaha
lucu la simsim tu..

Mimieesyeerro said...

mmg sengal beb .penad layan dy kan . hihi.

_NisaFuzi_ said...

@♥ Cik EylaDiLLa ♥

lucu ke mcm tu ? haha

_NisaFuzi_ said...

@Mimieesyeerro

lyan seminit pun dah geram..

LuVidA^^ said...

folow jugak. :D

Aqilah Mohamad said...

hahhaha yeahhh qila pun layan benda alah sengal ni sakit hati okay . hahah

restu bulan mish miera said...

heheh comel jer....

_NisaFuzi_ said...

@Aqilah Mohamad

sape yg tak sakit hati layan die sah sama gila kann. haha

Iffah Afeefah said...

Adehhh bole lak lyn die

Puteri Iqa Izyan said...

simsimi yang comel!

org umno tuh. hak3..

Maya said...

hihi. comell. tapi tension layan diaa. anyway, follow youu :DDD

iffah najihah said...

sonok arh ngan dy . kekadang tu tension jugak dibuatnya , haha .

✿Lady Ainaa✿ said...

hahaha..kelakar2... ena baru nak try ckp ngn bende ni mlm ni....

/> />