May 25, 2012

LG Cineme 3D Party !

Hye ! Excited tengok TV hebak-hebak dari LG ni sampai balik termimpi-mimpi!
Disebabkan event yang berlangsung kat GSC Signature Mid Valley ni sangat dekat dengan rumah, kitorang tersampai awal sangat ! Majlis start malam. 5.50pm kitorang dah sampai !


Jadinya banyak la gambar-gambar diluar kawalan.

Kat bawah ni semua gambar sebelum majlis start ! 



Haruslah bergambar sebelum masuk


Serious tertarik nak masuk Kids World kat belakang tu ! Ada mainan pusing-pusing ! Hoi bestnya jadi kanak-kanak.





3 kali turun naik escalator ni nak bergambar ! 


Dah habis merepek kat luar, baru masuk dalam !



Jumpa Anne & Dareen , dapat spek 3D ni , semua macam batak gila. Anne pun cakap kitorang awal sangat. Aktiviti seterusnya bergambar lagi kat setiap pelusuk penjuru.








With Mira Cikcit ! Dia datang dengan boyfriend dia yang pemalu.


Sumpah excited gila tengok TV ni ! Elok sangat la pasang lagu K-Pop, dengan tangan terawang-awang menari. Dengan effect 3D, rasa macam dekat sangat dengan diorang !



Oppa, please, take me home ! 





Akhirnya, ada jugak gambar ber-4 !

Siti Asma', Nazatul Filzah, Atiehah Asri, Nisa Fuzi






Muka terover excited !


Part ni tak boleh bla. boleh pulak si Atiehah Asri tu ajak posing tidur. Bajet penat sebab lama sangat tunggu majlis nak mula.



Posing hot dari Atiehah Asri ! Cik Nazatul Filzah , buat muka geli sikit.



Sakan betul bebudak ni..




Comel sangat kan Rini ni !




Some of the bloggers ;





Eh hye TV !
3D TV yang hebat ni kita story next entry ok ? :D



Lagi entry pasal Event ni, boleh terjah sini ok :



15 comments:

momot said...

nice huh

shazika said...

bestnyer kuar jln ngan kwn2..salam kenalan dr shazika :)

ReeneeRaaid said...

It was nice to meet you girls :)

Mira Cikcit said...

baru perasan style tudung kita sama

_NisaFuzi_ said...

@Mira Cikcit

haah la mira ! haha. apsal lambt sgt sedar..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

TV tu mmg osem laaa!!! x sangka jumpa disana jgak yee..


-salam perkenalan juga dari Ahmad Fauzi Aryaan-

Syakir Rahman said...

yea....gmbr aku ada ^___^

hafiz hafizol said...

wah, rajin betul dia backlink blogger2 yg datang.. huhu.. Tenx :D

_NisaFuzi_ said...

haha jenuh nak cari.
welcome !

Fiza Diaries said...

best sangat dapat hangout dengan member.. enjoy jee.. ^_^

acik teyha said...

seronoknya !!

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Salam Nisa!
Kami datang buat sportcheck.. keh3..
Nice post.. salam kenal dari saya -shahroll-

=D

_NisaFuzi_ said...

haha yela shahrul. dah la tak boleh masuk blog dia .

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Nisa: eh, xboleh? pelik tu.. huhuhuh...

_NisaFuzi_ said...

shahrol : profile not available !

/> />