May 14, 2012

Treasure Hunt with Nuffnangers !



Sambungan entry sebelumnya, apa yang kitorang buat datang sampai genting ni ? 


Masuk theme park ? 

teeeetttt sorry. please try later..

Tau tak kat Genting ni jugak offer adventure activities selain theme park mereka yang famous amos tu..
Angguk jela yang awak pun tak tau kan.
eh mesti korang geli cakap awak.



Sekali lagi, bertemu dengan Rajawali food court !




Sangat tak lalu makan masa lunch ni. bila balik . 
hoi menyesal gila tak melantak tadi !


Dari kiri, mesti ramai yang dah kenal muka-muka kat depan ni.
Nisa Kay, Kak Ruby, Pen Merah, Putra, Nazrul, si latecomers Nisa Fuzi, Hanis, Mira !


Dah habis melantak, bermula lah treasure hunt kite !



Abang Zul brief sikit pasal aktiviti tu.

"Kalau hujan nak sambung ke nak berenti ? "
sambungggggg ! semangat je sume jawab.

"Kalau petir nak sambung ke nak berenti ? "
sambungggg jugak ! haha. 

dasar kamikaze la diorang ni...



Rock climbing.


Kak Ruby dengan Anne. Penat berkejaran kesana kemari..

"kak, senyum ! "
" Tak larat dah aku nak senyum ! "



Eh apesal tetibe tukar colour ? 
Ni abseiling. Nampak macam rendah kan..
Semangat je nak naik. sekali naik. hambik kau !



Masih rendah lagi ? *buat gaya dalam iklan.





Habis berabseiling. Goyang kaki tunggu nak balik.


Hye Nisa Fuzi dengan Nisa Kay !

Habis aktiviti 5pm, masa untuk dinner !

2 comments:

hanisht said...

woohhooiii...seronoknyer dapat lepak dgn blogger femes..hihi jeles la you alls dapat pergi.. :)

CikZaitul said...

aah la..sonot ye dapat join blogger-blogger tuh..
hmm..xtau lak kan kt genting ,ade sesi mencabar ni.igat genting,igt game je..
hewhewhew.. :)

/> />