May 30, 2012

Snow White and The Huntsman - New Version of Snow White !





Kaki-kaki wayang bolehlah listkan cerita Snow White and The Huntsman ni dalam need-to-watch list korang ! 




Mirror, mirror on the wall… Who’s the fairest of them all?




So, this is the Snow White ! - Kristen Stewart 
Snow White kali ni berjiwa besar punya ! She's the one yang bunuh the evil queen !





The evil queen !





Pendapat orang cerita ni, sangat berbaloi la bayar tiket untuk cerita ni sebab 2 jam ! Cuma yang dah biasa dari kecik dibesarkan dengan cartoon Snow White macam dah boleh agak jalan cerita dia. Tapi seriously best. Dengan adanya orang kerdil yang sangat klaka. 
Prop yang hebat, kuda berlari-lari. Pemandangan istana yang stunning ! 
Ada jugak yang adegan yang mendebarkan bila Snow White mati. 



Boleh terjah pawagam 31 May ! and thank you Nuffnang for the premiere screening !





Apsal tah muka camtu,..


4 comments:

иιиα αмιяα said...

tak sabar nak tunggu esok.nak tgk cter nie. heee :)

Nurul Akmal said...

cita ni sangat best kan...

Hi adik comel.. ;)

Mira Cikcit said...

bestnya Nisa dapat.. kita x dapat :(

Puteri Iqa Izyan said...

snow white moden dah hebat! heee

/> />