May 19, 2012

Lawatan ke Strawberry Farm




Bertemu kembali kita ! Last part untuk Adventure Outdoor kat Genting tajaan Nuffnang !
Sebelum bertolak balik ke tanah air, cehh cehh macam gi oversea, kitorang sempat singgah Strawberry Farm.



Yang seronoknya kat sini boleh petik sendiri ! Ikut korang la nak yang merah ke yang hijau yang berulat ke tak.
Kebanyakannya kecik omey macam ni. Tak sempat nak membesar dah kena petik.





Zam zam ala kazam !!! Bawalah daku terbang wahai kereta berbintik !














Eh Eh, kite jadi halimunan !!



Ladangnya kecik je, tapi nak keluar perghh punyalah jauh. sepanjang jalan tu banyak kedai souvenir.




Hye kita jumpa kembar kat sana.




Strawberry waterfall ! Please meet Mira



Antara cenderahati yang menarik perhatian mata.






Kat situ jugak ada mushrom farm . Penah tengok rupa cendawan sebenar-benar-benarnya??







This is me ! * sambil nyanyi lagu Demi Lovato




Habis sesi berjalan keliling kedai, naik bas, terus bergerak balik. Penat sangat masa balik ni. Orang tidur je sepanjang jalan. Sampai monorail terpisat-pisat. Dah la kena tunggu trip ke-3 baru boleh naik. Aigooo.



Ape pun trip ni memang best ! Thank you Nuffnang !


3 comments:

Mira Cikcit said...

HAHA.. Huduhnya gambo

Mira Cikcit said...

I mean gambar Mira.. :P

beLLa said...

bestkan g sane !! ^_^

/> />