May 14, 2012

Pemandangan di Awana Genting Highlands

Untuk pertama kalinya dalam hidup, sampai jugak kat Genting. Thank you Nuffnang for choosing me to join this event on my birthday ! :'(




Kitorang stay dekat Awana Genting Highlands 2 hari 1 malam. 
Awana ni terletak 3000ft above sea level. So tak lah sejuk menggigil mana pun. Ramai je foreigners yang pakai short.





Antara Bloggers yang datang. 
Staff Nuffnang : Anne (my roomates) haha, Darren si K-pop.



2 queen size bed. guling-guling pun confirm tak jatuh. 








Pemandangan dari balkoni bilik. Berkilat kemain air kat kolam kena pancaran matahari. Tapi sayang berjuta kali sayang, swimming pool tu boleh terjun dengan berpakaian swimming suit sahaja ye.



Rajawali food court. Eh org cakap food court ke.?





Aktiviti seterusnya akan di update next time. 

5 comments:

Mira Cikcit said...

Rajawali Food Court eh.. HAHAHA

_NisaFuzi_ said...

@Mira Cikcit

HAHA. malas nak pikir name ape.

Daniel Chiam said...

Rajawali Coffee House... haha.

Best kan Awana... I wanna go back there for more fun xD

_NisaFuzi_ said...

@Daniel Chiam


haha. finally. thank you !

putra87­™ said...

Food court pun boleh. bestnya view dari bilik dia... huhu

/> />