May 21, 2012

Sertai My MAXI-PEEL Journey dan menang RM1000 !


Hari khamis lepas, sempat datang Damansara join majlis My MAXI-PEEL JOURNEY ! Ramai jugak yang datang memeriahkan majlis ni. 



Bertempat di Nandos, Kompleks Giza, Kota Damansara !





Hidangan lunch kami. Memang berbaloi-baloi berlapar dari pagi semata-mata nak makan kat sini !



Penambah perisa . Extra Hot, Hot, Garlic & Sos Tomato !
Extra Hot memang mantapp !




Peneman saya. Eksyen lebih ni.




Lepas makan-makan, acara pun bermula. Actually majlis ni diadakan untuk war-warkan kat public 1 program yang MAXI-PEEL jalankan . My MAXI-PEEL Journey !

MAXI-PEEL ni mengeluarkan produk penjagaan kecantikan ye kawan-kawan.

"MAXI-PEEL mencari 8 wanita dalam lingkungan umur 25-45 tahun untuk menyertai MyMAXI-PEEL Journey yang akan membawa perubahan dalam kehidupan mereka "

Kepada mereka yang berumur 25-45 tahun silalah mencuba nasib. Manalah tau rezeki korang terpilih untuk join program ni.

Apa yang kami akan dapat kalau terpilih ?

Dalam program ni, 8 wanita ni akan sertai kem kecantikan, tatahias dan motivasi diri. Mereka juga akan diberikan produk-produk kecantikan MAXI-PEEL untuk kegunaan selama lebih kurang 2 bulan.

Yang paling best, 8 peserta ni akan dapat hadiah wang tunai sebanyak RM1000 seorang !! 
Siapa yang nak tolak rezeki ? Sila klik sini untuk ke facebook MAXI-PEEL.



Zenny Salihuddin, duta Malaysia produk MAXI-PEEL.
Mesti ada yang kenal kan, sebab Zenny ni juara Biggest Loser Asia 2009 !
Zenny dah jadi artis pun sekarang ! Ada lagu sendiri lagi.




Sempat baca Rapi, kalau nak tau lebih pasal Zenny, carilah majalah Rapi APRIL 2011.







Kami yang datang majlis ni dapat 1 goodie bag penuh dengan produk MAXI-PEEL ! 

Antara produk MAXI-PEEL

MAXI-PEEL Exfoliant Scrub
MAXI-PEEL Facial wash
MAXI-PEEL Sunblock Cream
MAXI-PEEL Concealing Cream
MAXI-PEEL Moisturizing Cream
MAXI-PEEL Exfoliant Cream
MAXI-PEEL Neck and body Lotion

Tunggu apa lagi ? Jom terjah facebook MAXI-PEEL !!

Kalau cukup umur, memang nak sangat join. sedih sedih. Kenapa muda sangat ni. Ehh ? haha








Perjalanan balik. Boleh pulak buat foging dekat laluan pejalan kaki. Membunuh betul. Mana nak cari udara nak bernafas dalam tu ??

Eh apa pun,
Nak cantik ?
Nak produk percuma ?
Nak treatment ?
Nak RM1000 ?
Cepat terjah facebook MAXI-PEEL !




For those yang tak cukup umur nak join program ni, bolehlah beli produk ni sendirian berhad ! pastikan yang ori !
Produk ori dari Splash Corporation !
Produk tiruan dari Spalsh Corporation !

Sekian :D




3 comments:

LuVidA^^ said...

sedapnye nandos

ellaNadj said...

hai hai baru berkesempatan melawat nisa :)

Sherry said...

Nice hehe,, come join my giveaway mymomsbest.us

/> />